Szolgáltatások, maximális szakértelemmel.

A házvezetés minden egyes feladata a legnagyobb odafigyelést és legmagasabb hozzáértést igényli.
Mi ezt pontosan tudjuk, ezért képeztük ki személyzetünket arra, hogy a teljesség igényével tegyük makulátlan tisztaságúvá otthonát, ápoljuk környezetét és biztosítsuk a mindennapi nyugalmat.

Élére vasalt ingujjak, kemény gallér, tökéletes mandzsetta. Az ápolt, igényes külső az egyik legmeghatározóbb tényező ha az ember egy idegennel találkozik. Szakembereink felkészültek és sok éves vasalási gyakorlattal rendelkeznek, melyet vezető tisztaságszakértőnk segítségével professzionális szintre emeltünk azért, hogy Önnek már csak a megfelelő, éppen aktuális alkalomhoz illő inget kelljen kiválasztania.

A házvezetés nem csak takarítás. A házvezetés professzionális, egyedi igény szerint végzett rendszeres ápolás, tisztítás, rendrakás, mosás, vasalás, bevásárlás. És ez csak egy része azon magas szintű szolgáltatáscsoportunknak amit kifejezetten igényes magánszemélyek számára alakítottunk ki úgy, hogy előtérbe ügyfeleink időbeosztása, igényei és kényelme áll. Csapatunk Önhöz alkalmazkodik és az Ön igényei szerint végzi a házvezetést.

A nappaliban lévő kanapé vagy egy kényelmes fotel a ház egyik legféltettebb bútordarabja lehet. Ezeknek a bútoroknak a felülete nagy igénybevételnek van kitéve, és könnyen kárt lehet bennük tenni, folt vagy szakadás formájában. Szakképzett csapatunk speciális bőr- és textilápoló oldatokkal kezeli az Ön bútorait, hogy azok mindig eredeti fényükben és állapotukban legyenek a szoba égkövei.

Az otthon kényelmét és nyugalmát mindenki a saját maga igényei szerint alakítja. Ez velünk sem lesz másképp. Ön megmondja, hogyan csináljuk, mikor csináljuk és mi gondosan ügyelve a részletekre végezzük el a feladatot, hogy amikor Ön hazaér minden makulátlan tisztaságú és nyugalmat sugárzó legyen. A dolgozószobától a fürdőszobáig, minden helység az Ön igényei és elvárásai szerint lesz ápolva, tisztítva.

A speciális felületeket speciális vegyszerekkel és eszközökkel kell tisztítani. Házvezetőink napi rutinba építették a konyhai berendezések és egyéb sütő, mosó felületek tisztítását. A konyhában gyakran keletkeznek nehezen eltávolítható, foltot hagyó szennyeződések, melyeket felkészült csapatunk rövid időn belül és célzott hatékonysággal távolít el, legyen szó a konyhapultról, tűzhelyről, hűtőszekrényről.

A párhuzamos vonalak, egyenletes távolságok és a sarkos elrendezés mind a precizitás és igényesség jelképe. Az ilyen motívumok adják egy szoba összképének tökéletességét. Ami elsőre a szemnek nem tűnik fel, azt a tudatalatti már korábban észrevette és minősítette is, és nincs ez máshogy otthonunkban sem.  Csapatunk a legapróbb részletekig rendben és tisztán tartja otthonát, hogy Önnek már csak élveznie kelljen a teljes nyugalmat.

Szolgáltatások kiválasztása helyiség szerint

Az első benyomás a legmeghatározóbb. Nincs ez máshogy otthonunkban sem. Egy ápolt, rendezett és tiszta előszoba minden új vendégben bizalmat kelt. Szakképzett csapatunk lemossa a bejárati ajtót kívül-belül, megtisztítja a tükör és üvegfelületeket valamint felporszívózza és felmossa a padlót. Ezen felül a képeket és azok kereteit is portalanítja, mert a szépség a részletekben rejlik. Szükség szerint rendszerezi a cipőket és tisztítja azokat.

Az otthon biztonságot nyújtó kényelme rengeteg apró dologból áll össze. Az ajtóktól és azok kereteitől kezdve a különböző bútorok tetején és belsején át a dísztárgyak makulátlan csillogásáig, minden egyes részlet a lakás összképét javítja. Segítünk a redőny letörlésében, függönyök portalanításában, TV és számítógép tisztításában és minden nehezen hozzáférhető helyen, legyen az a magasban vagy az ágy alatt.

A fürdőszoba minden háztartás egyik leginkább igénybevett helysége. Fontos, hogy a tisztálkodás szentélye minden kétséget kizárólag maga is makulátlanul tiszta legyen. Sajnos azonban a víz és egyéb anyagok hatására a sarkok és fugák mentét könnyedén telepszik meg a penész és egyéb nem oda való szennyeződések. Szakképzett csapatunk a legmodernebb eszközökkel és tisztítószerekkel veszi fel a harcot a legmakacsabb foltokkal és élősködőkkel, valamint biztosítja, hogy azok örökre elkerüljék az Ön fürdőszobáját és otthonát.

Főzni bárki tud, tartja a mondás. Ez azonban csak akkor igaz, ha a körülmények a legapróbb részletekig megfelelőek és minden szükséges eszköz a legnagyobb odafigyeléssel van elmosva és a helyére rakva. A hütőtől kezdve a konyhapulton és elszívó ventilátoron át sütő aljáig mindennek patyolat tisztának kell lennie, hogy a főzés folyamatát semmi ne zavarja meg. A morzsák és ételmaradékok eltávolítása a konyhaasztalról és a hűtőből csapatunk mindennapos feladatai közé tartozik azon felül, hogy az edényeket és evőeszközöket szétválogatja és tisztán a megfelelő helyre teszi.

A dolgozószoba a lakás azon helysége, ahol kényesen ügyelünk, hogy minden pontosan az Ön igényei és elmondása szerint legyen tisztítva, rendben tartva. Hányszor volt már, hogy valamire pontosan emlékezett, hogy hova tette, azonban valaki más úgy gondolta, hogy máshol jobb helyen lesz? Velünk ez nem fordulhat elő. Kínosan ügyelünk, hogy az Ön otthoni munkahelyét semmi se tegye kényelmetlenné, illetve, hogy minden dokumentuma az Ön előírásainak megfelelőlen legyen tárolva és rendszerezve

A családi ház garázsa az egyik legkülönfélébb képpen lehet berendezve, illetve adhat helyet a házkörüli tárgyaknak, eszközöknek. Autó, fűnyíró, motor, gereblye, létra, szerszámok, dobozok, bicikli, szemeteskuka. Ezek mind a garázs szerves részét képezhetik. Szakembereink a portalanítástól kezdve a szemét, illetve száraz falevelek kiürítésén át gondosan ügyel a szerszámok és más apróságok rendszerezésére és tisztán tartására.

A kert teljesen más odafigyelést és gondozást igényel, mint egy lakás belső tere. Éppen ezért csapatunkban szakképzett kertészmérnök lesz az Ön személyi kert gondozója. Ügyel a sövény nyírására, a megfelelő locsolásra, a különleges virágok ápolására és vitaminokkal való táplálására. Ne hagyja, hogy a természet átvegye a kert irányítását. Mi segítünk, hogy a kert tökéletes környezetet biztosítson Önnek és házának bármelyik évszakról legyen is szó.

Egy autó ápolása és belsejének tisztán tartása szintén nagy odafigyelést és hozzáértést igényel. A műszerfal portalanítása és a kárpit ápolása felkészült csapatunk munkakörébe tartozik, csakúgy mint a belső tér porszívózása, illatosítása, valamint a külső fényezés megerősítése és az esetleges karcolások, hibák speciális anyaggal való eltüntetése.

Szolgáltatáscsomagok és árak

Akik már élvezik a makulátlan tisztaságot:

“Nyugodtan fordítok hátat nekik, mert tudom, hogy mire hazaérek minden tökéletes lesz. Heti 2 alkalommal jönnek hozzám és teljes mértékben meg vagyok elégedve. Csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek számít a tisztaság az otthonában!”

Dr. Kiss József

Vezérigazgató, Magyar Élelmiszer és Táplálkozástudományi Kutató Zrt.

“Mindig is igényes voltam a környezetemre, de sajnos az elmúlt időben nem tudtam elegendő energiát erre fordítani. Szerencsére megtaláltam a CleanExclusive-ot. Sosem gondoltam volna, hogy fizetni fogok egy ilyen szolgáltatásért, de minden várakozásomat felülmúlta. Mindent az előre megbeszéltek szerint csinálnak. A nappalimtól kezdve a garázsig minden a helyére kerül és gyönyörűen kitakarítják a teljes házat minden héten. ”

Orbán Gergely

Cégvezető, KissLife Sportcentrum

“Én különösen finnyás vagyok a lakásomban lévő tisztaságot illetően, éppen ezért sosem volt takarítónőm. Idő szűkében mostantól szükségem lett rá, így a CleanExclusive-ot választottam. Elképesztő volt látni, ahogy más is ugyanolyan, sőt nagyobb szakértelemmel végzi a teljes háztartást.
Bárcsak korábban is tudtam volna, hogy van egy ilyen cég.”

Sproch Gábor

Étteremvezető, KajaGyár

Kapcsolat / Contact